Dahi Handi 2012, castellers, krishna janamashtmi, la construcció de torres humanes, Govinda Pathak, dahikala Utsav, Navi Mumbai, Índia
 
Traduir un lloc Web
 
Traduir pàgina web en Marathi
Traduir pàgina web en anglès
Traduir pàgina web en espanyol
Català
 
 
Català
 

Join Us On Facebook
Twitt This
Youtube Videos
Add to Favorites
Google Plus
Mobile Site

Castellers de mumbai

Castellers de mumbai

Castellers de mumbai

Castellers de mumbai

Castellers de mumbai 

AIROLI KOLIWADA GOVINDA PATHAK -( Regd. No. - Maharashtra / F 18713 / Thane )

 

amb la santedat de la deessa "Devi Ekvira" equip és   AIROLI KOLIWADA GOVINDA PATHAK es va establir l'any 2007. airoli Gaón és un dels llocs ben coneguts en el Navi Mumbai. on totes les persones "Aagri i Koli" es reuneixen per celebrar la majoria dels festivals amb entusiasme complet.

 
amb la forta unitat i el suport constant de la gent aagri Koli la "GOVINDA PATHAK" s'ha iniciat en l'any de 2007. avui en dia "AIROLI KOLIWADA GOVINDA PATHAK" es troba per ser un excel.lent equip, no només al poble airoli sinó també en tota Navi Mumbai.
 

"AIROLI KOLIWADA GOVINDA PATHAK" s'ha registrat en l'estat de Maharashtra Govinda Pathak i totes les seves activitats són organitzades, ordenades i controlades per 10 membres del comitè. l'assegurança de vida també es proporciona a tots els membres de la seva seguretat i raons de seguretat.

 
amb motiu del "SHREE KRISHNA JANMASHTAMI" nostre "AIROLI KOLIWADA GOVINDA PATHAK" forma de piràmide humana (torre humana) davant de tots els organitzadors i el públic. on en la part superior de la piràmide del nostre fill Govinda saludar i donar descansos "Dahi Handi" o "Matki" com "LORD KRISHNA" va fer en els dies antics.
 
el guanyador "AIROLI KOLIWADA GOVINDA PATHAK" rep premi en forma de diners, que després es distribueix per al treball social i el progrés és a dir, per a la construcció d'institucions educatives, institucions socials, les sales de la gent gran, els temples, en airoli poble i també per "AIROLI KOLIWADA GOVINDA PATHAK" equips de seguretat, materials i iinsurance llife.
 
per "AIROLI KOLIWADA GOVINDA PATHAK" la gent de rendiment de totes les edats vénen a la pràctica de together complet un mes abans de Shri Krishna Janmashtami. tots resem al nostre senyor ekweera a donar-nos la força per construir la unitat en la societat a través de mitjans interactius com ara les associacions educatives i socials. senyor ekvira si us plau ens dóna la intel.ligència per fer i continuar amb el millor equilibri social.