airoli Govinda Pathak es va convertir en l'alta tecnologia, dahikala Utsav 2011, piràmide humana i de la torre, Navi Mumbai, Índia
 
Traduir un lloc Web
 
Traduir pàgina web en Marathi
Traduir pàgina web en anglès
Traduir pàgina web en espanyol
Català
 
 
Català
 

Join Us On Facebook
Twitt This
Youtube Videos
Add to Favorites
Google Plus
Mobile Site

Castellers de mumbai

Castellers de mumbai

Castellers de mumbai

Castellers de mumbai

Castellers de mumbai 
Notícies
 
MAHARASHTRA TIMES - Airoli Govinda Pathak va convertir en Hi - Tech
Airoli Govinda Pathak va convertir en Hi - Tech
 
Manoj Jalnawala - (Reporter)
 
Navi Mumbai : més famós de la ciutat i ben coneguda com una ciutat ciber estava ple d'alegria com Govinda pathaks començar a utilitzar alta - els mètodes d'alta tecnologia per animar els joves. Airoli Koliwada Govinda Pathak de airoli poble desenvolupar un lloc web agradable que li dóna tota la informació sobre el seu equip.
Airoli Koliwada Govinda Pathak és l'únic i Pathak només entre els milers Pathak de Navi Mumbai, que ha provat amb èxit per donar informació sobre els seus Pathak a tots els pobles locals. Kailas Madhavi, va dir, s'havia decidit a desenvolupar aquest lloc per augmentar la consciència de dahi Handi festival dels joves a través de mitjà d'internet.
El lloc web està dissenyat i desenvolupat per mr. Rohan Kotkar. lloc conté la informació per a tots els membres de
Airoli Koliwada Govinda Pathak i programes participat en els últims 4 anys. Pathak També ha assegurat als seus 160 membres de l'equip per sortir d'assegurança de vida de l'equip total de 250. al costat de Dahi Handi festa Pathak ha estat utilitzant els seus fons per a l'educació, socials i de desenvolupament religiós.